Optreden MDY Band in Heemskerks café Lokaal

Foto: MDY

Zondag 1 mei treedt de coverband MDY op in café Lokaal in Heemskerk. Het optreden start om 18.30 uur en de toegang is gratis.

Met circa 25 optredens in de regio IJmond en Haarlem, heeft MDY Band zich afgelopen vijf jaar genesteld tussen de regionale coverbands. MDY staat voor Muziek, Dans & IJzersterke nummers uit de top 100, met verrassende uitstapjes naar funk, soul en rock & roll.

Hits van onder meer David Bowie, De Dijk, Eric Clapton, Joe Jackson, Queen, R.E.M., Rolling Stones en The Scène worden achter elkaar de zaal in geslingerd en staan garant voor een feest van herkenning.

Achtergrond MDY
MDY Band bestaat uit Bert Pannekeet (zang, keyboard & gitaar), Eddy Satoer (gitaar), Bart van de Bovenkamp (basgitaar) en Egon van Zon (drums). MDY begon in september 2010 als gelegenheidsformatie voor een éénmalig optreden. Maar het enthousiasme binnen de band en bij het publiek tijdens het optreden smaakten naar meer, dus volgen er al snel optredens in de IJmond en vervolgens ook daarbuiten zoals in Haarlem en Heemstede.

Kijk voor meer informatie over de band  op de website: http://mdyband.wordpress.com.

 

Reacties