Cabaretvoorstelling Maartje & Kine voor WeDo

Foto: Rotaryclub Bloemendaal-Caprera

Rotaryclub Bloemendaal-Caprera organiseert op 5 juni om 15.30 uur een cabaretvoorstelling met Maartje & Kine in de Zocherlounge, het voormalige kerkje in Park Brederode in Bloemendaal.

De opbrengst gaat naar WeDo, dat directe hulp verleent aan gestrande vluchtelingen in Griekenland.

Maartje & Kine
Maartje & Kine toerden met hun debuutprogramma ‘Vreemd Folk’ langs meer dan 120 steden. Ze traden op bij DWDD, de Top 2000, KunststofTV, Tijd voor Max, Lowlands en Oerol. Maandelijks schrijven de dames een nummer voor Giel bij 3FM. Op zondag 12 juni staan ze in de Kleine Komedie in Amsterdam. Maar eerst treden ze in de Zocherlounge in Bloemendaal op voor het goede doel.

Humanitaire hulp
Kaartjes voor de cabaretvoorstelling, een welkomstdrankje en hapjes kosten € 27,50. De opbrengst gaat naar WeDo. Deze organisatie verleent directe humanitaire hulp in de grootste crisis sinds WO II. WeDo wacht niet totdat de Griekse, Europese en wereldpolitiek de hulpverlening stroomlijnen en de gelden vrijgeven. Onafhankelijk hiervan reizen de vrijwilligers op hun eigen paspoort vrij in en uit. WeDo koopt bij lokale bedrijven noodhulpartikelen in. In hun eigen tijd, met eigen geld, zodat ze niemand verantwoording schuldig zijn.

WeDo steunen
WeDo is gestart door drie vrouwen die niet langer wilden toekijken bij de vluchtelingencrisis in Europa. Drie moeders die hun kinderen willen laten zien dat positieve veranderingen beginnen door zelf actie te ondernemen. Iedereen kan WeDo steunen en gestrande vluchtelingen in Griekenland helpen door kaartjes te bestellen voor de cabaretvoorstelling van Maartje & Kine. Mail naar [email protected] en vermeld het gewenste aantal kaarten. U krijgt een bevestiging en we leggen de kaarten voor u klaar bij de ingang.

Untitled-1

Reacties