Midsummer Concert Tremenda

Foto: Tremenda

Zaterdag 18 juni geeft het Beverwijks oratoriumkoor Tremenda in de Grote Kerk van Beverwik een midsummer concert met als thema ‘van Gloria tot Hallelujah’.  Het concert vindt plaats in het kader van het 65-jarig jubileum van het koor.

Het gevarieerde programma is samengesteld door de eigen koorleden en geeft een goed beeld van de mooie, verdrietige en soms hilarische hoogtepunten uit het repertoire van 65 jaar.

Landelijke faam
Tremenda is een gerenommeerd koor dat met de uitvoering van de Misa Criolla van Ariel Ramirez, begeleid door het trio Los Amigos del Paraná, ook landelijk de nodige faam kreeg. Het koor heeft dit werk in binnen- en buitenland zeker honderd maal uitgevoerd.

De algehele leiding van het concert van 18 juni is in handen van Paul Waerts. Gerrie Meijers speelt piano, de presentatie wordt verzorgd door Daphne Bruineberg en de solisten komen uit het eigen koor.

Kaartverkoop
De kaarten à 10 euro per stuk zijn verkrijgbaar via tremenda.nl/kaartverkoop, of bij Groot’s Herenmode, Alkmaarseweg 22-24, Tabaksspeciaalzaak Frank Handgraaf, Breestraat 17 of C. van der Zon, Zevenhoeven 9c, Heemskerk (tel. 0251-237344).

Het aanvangstijdstip van het concert is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Tremenda-concertflyer

Reacties