Buitenplaats Beeckestijn zoekt Kennemer Kunstenaars

Foto: Wim Meijer Fotografie

Van 10 september tot 16 oktober is op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen een verkooptentoonstelling te zien met werk van beeldend kunstenaars -zowel professioneel als amateur- uit Kennemerland.

In navolging van het succes van twee eerdere edities, worden nu kunstenaars uitgenodigd hun werk deel te laten nemen onder  het motto ‘Portretten uit Kennemerland’. Portretten van vooraanstaande figuren uit de geschiedenis of uit het heden, maar portretten van minder bekende inwoners of bezoekers van Kennemerland mag natuurlijk ook.

Aanmelden tot en met 31 juli
Kunstenaars kunnen zich tot en met 31 juli aanmelden voor de tentoonstelling via het aanmeldingsformulier op de website van http://www.buitenplaatsbeeckestijn.nl/ (te verzenden per e-mail of per post verzenden). Het is niet de bedoeling het werk zelf op te sturen of langs te brengen. Samen met het ingevulde formulier kan een afbeelding van het werk met titel, soort, prijs, korte omschrijving en enkele zinnen over de achtergrond van de kunstenaar worden meegestuurd. Schilderijen, tekeningen, gedichten, foto’s alle soorten zijn welkom als we het maar aan de muur kunnen hangen!

Uit de inzendingen worden door een commissie twintig tot maximaal vijfenveertig werken van hoge kwaliteit geselecteerd. Beeckestijn biedt hiermee een podium voor lokale kunstenaars, waar zij tevens hun werken te koop kunnen aanbieden.

Aanmelden voor de selectieronde is gratis. Per geselecteerd werk wordt een kleine bijdrage gevraagd aan de kunstenaar om de expositie mogelijk te maken. Per verkocht werk komt een percentage van de verkoopprijs ten goede aan het voortbestaan van Buitenplaats Beeckestijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected].

Reacties