De Nieuwe Kleren van de Keizer

Foto: Kennemer Theater

Acht acteurs vertellen beroemde sprookje van Hans Christian Andersen in vrolijke voorstelling op zondag 23 oktober. In prachtige kostuums en met leuke liedjes maken ze duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt in het leven…

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de anderen. Ze vinden zijn kleding niet ‘hip’ genoeg. Verdrietig blijft hij alleen achter en begint hij te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer! Met een groot paleis, heel veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om te kopen wat hij maar wil! Zijn grootste passie is mooie kleren. Ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij ook aan andere dingen zijn geld moet uitgeven, doet hij alleen waar hij zin in heeft. Maar of hij daar gelukkig van wordt?

Met humor voor alle leeftijden wordt het sprookje tot leven gebracht in een heerlijke voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar met na afloop een Meet & Greet met de cast.

Kaarten à € 17,50 voor voorstelling op zondag 23 oktober om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties