Nationale Kunstweek in de KOP van WaZ

Foto: Kop van WaZ

Van 5 tot en met 13 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten bieden tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, zo ook de KOP van WaZ.

De kunst ontmoetings plek van Wijk aan zee geeft kunstliefhebbers o.a. een tweetal workshops om extra van beeldende kunst te genieten.

  • Expostie Allerzielen: De kunstweek start met de opening van de Expositie Allerzielen op 4 november vanaf 17 uur
  • Tekenworkshop Rien Doorn: zondag 6 november 14 tot 16 uur tekenworkshop Kunst beleven met Rien Doorn. Een tekenworkshop waarbij de relatie tussen kunst en leven onder de loep wordt genomen. Rien Doorn is een surrealistisch tekenaar. Hij neemt je mee in zijn denkwereld en inspireert.
  • Persoonlijk altaar maken: Zondag 13 november 14 tot 16 uur workshop persoonlijk altaar maken met Saskia Keyer-Kuijpers. Een persoonlijk altaar maken.  Neem bijvoorbeeld een persoonlijk voorwerp mee dat in de klei gedrukt kan worden. Het voorwerp ben je niet kwijt, je gebruikt het alleen of bevestig je later in het persoonlijke altaar.

Voor meer info en voor opgeven: Kijk op de website www.kopvanwaz.org of kom langs bij tichting KOP van WaZ, Voorstraat 12, 949 BH Wijk aan Zee (geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur), telefoon 06 81468816.

Reacties