Miss Molly & Me toont Bonnie en Clyde zoals niemand ze nog kende

Foto: Rachel Schraven (via Kennemer Theater)

Ga mee op roverspad met Miss Molly & Me en volg de avontuurlijke sporen van het meeste beruchte duo ter wereld: Bonnie en Clyde. Met folky, soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel dat zocht naar vrijheid en geluk.

Miss Molly & Me liet zich inspireren en kwam met een prachtige verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes. Vorig jaar leidden try-outs van de voorstelling al tot het uitbrengen van het goed ontvangen album Bonnie and Clyde. Nu, in 2016, is het tijd voor de officiële tour.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski en Wie is de Mol?) en Helge Slikker (Gouden Kalf winnaar voor de filmmuziek van Kauwboy). Samen met drummer Dave Menkehorst en bassist Lucas Dols brengen zij een waanzinnig muzikaal theaterconcert, waarbij alle gevoelens de revue passeren en je Bonnie en Clyde leert kennen zoals je ze nog niet kende.

Kaarten vanaf € 16,00 op vrijdag 4 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties