‘West- Friesland Plat’ vrijdag 25 november in Kennemer Theater!

Foto: Kennemer Theater

West- Friesland Plat komt met een gloednieuw tournee dit seizoen, die de groep tot eind maart 2017 weer kris kras door Noord- Holland zal brengen.

Op vrijdag 25 november staat de groep in de kleine zaal van het Kennemer Theater. Met nieuwe gezichten op de planken, bleek vorig seizoen de West-Friese humor nog niets aan kracht ingeboet en het publiek genoot dan ook met volle teugen van een ouderwets gezellige avond.

De groep houdt ook nu vast aan de humor, zoals die alleen maar in West-Friesland bestaat. Met als grote voorbeelden Kees Stet, Tante Saar en Cor Steur ontstond er een verrassende voorstelling met een zeer hoog lachgehalte. Met Kees Visser, Kees Stet -liefhebber in hart en nieren- en Hein Tromp, bewonderaar van Cor Steur, heeft West-Friesland Plat een nieuwe generatie humoristen gevonden, die het hoge niveau van de groep perfect aankunnen.

Met verder prachtige voordrachten van Marja Uit Skagen, heerlijke sketches van Leon Knijn en schitterende nieuwe liedjes van Ferry Knijn en Fred Rootveld staat West-Friesland Plat garant voor een oergezellige en onvergetelijke avond uit.

Kaarten vanaf € 18,00 op vrijdag 25 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties