‘Wortels in de Wijk’ op herhaling

Foto: Jona Geldermans

De unieke kunstexpositie ‘Wortels in de Wijk’, die eerder te zien was in de kas aan de Bankenlaan, gaat op herhaling. Van zaterdag 10 tot en met maandag 19 december tonen de 15 deelnemende kunstenaars nogmaals  hun werk, nu in het Centrum voor Fotografie ISOO.nu aan het Stationsplein in Beverwijk.

Nieuw materiaal
Alle eerder deelnemende fotografen doen weer mee, en sommigen hebben hun inbreng zelfs uitgebreid met nieuwe beelden. Zo heeft Ernie Gerrits haar succesvolle inktzwam sporenprints recent uit kunnen breiden. Zij biedt deze unieke werkjes opnieuw aan tegen een heel acceptabele vriendenprijs.

Andere sfeer
Natuurlijk is de sfeer anders dan in de kas aan de Bankenlaan, maar nog steeds erg aantrekkelijk. Wie het evenement toen door slecht weer of door andere redenen heeft gemist, krijgt nu de kans om de opgestelde kunstwerken alsnog te bekijken. Ook zijn er (gratis) brochures ‘Wortels in de Wijk’ beschikbaar voor de bezoekers. Mis deze kans daarom niet!

De expositie, die van 10 tot en met 19 december te bezoeken is, is te vinden in het fotografiecentrum  ISOO.nu Stationsplein 46 in Beverwijk. Openingstijden: de maandagen van  20.00 – 22.00 uur, de zaterdagen van 12.00 – 16.00 uur; én op dinsdag 13 december van 12.00 – 16.00 uur.

Reacties