Crosby, Stills, Nash & Young tribute

Foto: Kennemer Theater

Bij veel mensen ligt er vast nog een exemplaar van ‘Déjà Vu’ tussen de vinylcollectie. Het legendarische album van Crosby, Stills, Nash & Young uit 1970 verkocht als zoete broodjes en luistert ook nu nog net zo fijn weg als 46 jaar geleden.

De Nederlandse tribute band Her Majesty brengt met Déjà Vu een puntgaaf eerbetoon aan de vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. De band bestaat uit topmuzikanten van de Nederlandse rockscene (o.a. Bertolf en Jelle Paulusma) en die brengen je ‘very’ dicht bij het origineel!

In 1969 ontdekken Crosby, Stills en Nash dat hun stemmen op een fraaie manier bij elkaar kleuren. Van hun eerste album, met nummers als ‘Suite: Judy Blue Eyes’ en ‘Helplessly Hoping’, hoort het publiek de hoogtepunten. Een jaar later voegt Neil Young zich bij hen. Ze spelen op Woodstock en maken het meesterwerk ‘Déjà Vu’, een album dat door Her Majesty integraal ten gehore wordt gebracht. Ook muziek van The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies – topbands waar het viertal voor hun samenwerking deel van uitmaakten – staat op de setlist.

Een tribute-night van Nederlandse rockhelden met alle klassiekers en meer!

Kaarten vanaf € 20,50 op donderdag 6 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties