Theater van het Sentiment viert 20-jarig jubileum LIVE in het Kennemer theater!

Foto: Sven Duijff

Vanavond, vrijdag 28 april, viert het KRO-NCRV radioprogramma ‘Theater van het Sentiment’ zijn 20-jarig jubileum met  avondvullend theaterprogramma. Een groots feel good feest en een trip ‘Down Memory Lane’.

Het ‘Theater van het Sentiment’ is het geesteskind van radiopresentator Stefan Stasse. Op 6 januari 1997 werd KRO’s ‘Theater van het Sentiment’ voor het eerst uitgezonden op Radio 2. Er was muziek uit die tijd, gesprekken met mensen die toen in het grote of kleine nieuws stonden, er werd een spel gespeeld, er waren berichten uit de kranten van die dag en mensen belden met hun herinneringen. Nog geen twee jaar later werd het programma vier avonden per week uitgezonden. Elke avond stond er een dag uit de jaren vijftig, zestig, zeventig of tachtig centraal.

Presentator Marc Stakenburg neemt het publiek mee terug in de tijd met beeldfragmenten van grote en kleine gebeurtenissen, mode, trends, humor, televisie, etc. Een voorstelling boordevol muziek en de mooiste liedjes uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en een beetje tachtig; de muziek van toen je zestien was, vertolkt door een fantastische liveband o.l.v. Bob Schimscheimer.

Meezingen, meepraten, meebeleven! Natuurlijk zullen Stefan Stasse, Jeanne Kooijmans en onverwachte gasten op onregelmatige basis komen aanwaaien.

Kaarten vanaf € 20,50 zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen