General Redbeard wint de eerste voorronde Rob Acda Award 2017/2018

Vrijdag 10 november vond in de kleine zaal van Poppodium Patronaat in Haarlem de eerste voorronde plaats van de Rob Acda Award.

General Redbeard wist de jury te overtuigen en sleepte daarmee de eerste finaleplek in de wacht. Hiermee maken zij kans op een goed gevuld prijzenpakket met als hoofdprijs een optreden op Bevrijdingspop 2018. “Non stop dikke vette riffs. General Redbeard geeft van begin tot eind plankgas.”, aldus de jury.

Publieksprijs voor Seance
Seance kreeg de welverdiende publieksprijs. Na alle voorrondes mag de band met de meeste stemmen zich ook bewijzen in de grote zaal van Patronaat. Als Runner-up wees de jury, all girl band, DELUSIONALS aan als winnaar. Ook zij maken nog kans op een plek in de finale.

De organisatie van de Rob Acda Award spreekt over een succesvolle eerste editie met geweldige optredens van Raoul Michel, DELUSIONALS, General Redbeard, Seance en Hard & Vals. Voor de jury betekende het een zware opgave om tot een beslissing te komen.

De jury bestond deze editie uit Maarten Claus (Parksessies, We Are Public), Nadieh Bindels (3voor12), Wouter Groenhart (Rubbermade), Menzo Schrik (Bagjuice) en Ivo van Rijswijk(Minor Operation Bookings).

Tweede voorronde op 9 december
De tweede voorronde is zaterdag 9 december met Catwise, Yes Miss; No Miss, Peperbek, Lost Neptune en Instrumental Disorder. De finale is op 6 april in de grote zaal van Patronaat.

Kijk voor meer informatie op: www.robacdaaward.nl.

Reacties

Cookieinstellingen