Kindercabaret met grappige sketches en liedjes over herkenbare situaties

Zondagmiddag 14 januari komt VET Kinderkabaret met de voorstelling ‘het vijfde couplet!’ in het Kennemer Theater in Beverwijk

VET kindercabaret is al 10 jaar een steengoed recept: vet grappige sketches en liedjes over herkenbare situaties waar kinderen en ouders samen hard om kunnen lachen. VET gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, op de achterbank zingen tot je ouders er KNETTERgek van worden en het kennismaken met andere landen!

Maar VET gaat ook over het overwinnen van je angsten: enge dromen, enge zwemlessen en … Enge Erna…. Bij VET Kindercabaret wordt het publiek in hoog tempo meegenomen in een knotsgekke show die nog lang blijft hangen.

“Een stoere, coole, grappige, muzikale voorstelling met herkenbare sketches voor kinderen én ouders”, schreef de Kindertheatergids.

Kaarten à € 15,00 voor zondag 14 januari om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

(foto: Anne van Zantwijk)

Zapp Theaterprijs 2018
De voorstelling is kanshebber van de Zapp Theaterprijs 2018! Stem hier om Vet kindercabaret te nomineren. Het gaat er bij deze prijs niet om wie de mééste stemmen heeft behaald, maar wie gemiddeld de hoogste waardering krijgt op de zes punten waar kinderen op kunnen stemmen.

Reacties

Cookieinstellingen