Veel humor, een grote bek, uitbundig feest en cabaret gedurende veelzijdig winterweekend in het Kennemer Theater

Foto: William Rutten

Vier opvallende voorstellingen dit weekend in het Kennemer Theater in Beverwijk: Jandino Asporaat, André Manuel, Frans Bauer en Emilio Guzman zorgen ervoor dat de vrieskou nog even aan Beverwijk voorbij gaat.

Voorlopig laatste solo theatervoorstelling Jandino Asporaat (vrijdagavond 23 februari)
Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. In de ongeveer twee uur die daartussen zit laat hij iedereen lachen, het liefst keihard. En dat zal in zijn zesde show niet anders zijn. Het wordt opnieuw een hilarische avond met typetjes, stand-up comedy, zang en dans. Hij gaat gewoon als een speer, gewoon ‘Keihard’!

(foto: Corne van der Stelt)

Dit seizoen speelt Jandino voorlopig zijn laatste solovoorstellingen. Hierna stort hij zich op andere projecten, waaronder een klucht met Judeska. Afgelopen zomer stond hij met een spectaculaire show in een uitverkochte Kuip en dus nu wegens succes even terug in het theater met ‘Keihard’.

Met DJ Willy Whoo & Jandino afterparty

Kaarten vanaf € 23,50 voor vrijdag 23 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Poelifinario-winnaar André Manuel met ‘De Onzen’ (vrijdagavond 23 februari)
Met zijn voorstellingen weet André niet alleen langs te komen, zeg maar rustig aankomen. Dat is de uitwerking die zijn voorstellingen nogal eens hebben. Ook in ‘De Onzen’ weet hij uit te delen. In deze anderhalf durende parodie op een voorstelling gaat Manuel op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. En André is wars van iedere ambitie. Maar als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

(foto: Edwin Goed)

Pleaser en pestkop André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen of zingen, dat maakt hem niet uit. Er komt nogal wat langs op zo’n avond. Hij gaat het allemaal te lijf en zo onverschrokken als maar kan. Optimistisch als altijd concludeert hij zelf: bij mij zit de zaal altijd half vol.

Kaarten vanaf € 15,50 voor vrijdag 23 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Feest met Frans Bauer in Beverwijk! (zaterdag 24 februari)
Frans komt niet alleen maar zijn liedjes zingen. Hij doet het zoals hij het altijd doet in de theaters: hij maakt er een echt feestje van . Dus het publiek hoort niet alleen een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De ongekend populaire moderne troubadour zal het publiek op een manier vermaken zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan. Bij Frans is het altijd feest en het publiek kan dan ook rekenen op een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem.

Deze fonkelnieuwe aanvullende live voorstelling wordt opgeluisterd door de beeldschone dames van The Dance Company, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband.

Kaarten vanaf € 36,00 voor zaterdag 24 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Emilio Guzman: Intrigerende pientere grappenmaker gooit het roer om! (zaterdag 24 februari)
Tot nu tot was Emilio Guzman een beleefde man. Een zachtaardige twijfelaar. Een altijd naar nuances zoekende cabaretier. Maar met zijn nieuwste programma Kom dan! gooit Emilio het roer volledig om. Hij gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme, is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite.

Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel, misschien zelfs wel onbeschaafd.

Kom dan! is een zeer vermakelijke avond. Want “Als Emilio eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier”, aldus de Volkrant.

Kaarten vanaf € 17,00 voor zaterdag 24 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties