Dichter aan tafel tijdens De Verwondering in Be My Guest

Foto: Wim Meijer Fotografie

Klaar terwijl je ontbijt: een origineel en uniek gedicht over een onderwerp naar keuze of over het gespreksonderwerp aan tafel!

Tijdens deze editie van De Verwondering schuifelt er een dichter door eetlokaal Be My Guest. Bij interesse schuift zij aan, of er ligt plots een rijm op je bord.

Poëzie op maat
Of je nu je geliefde, je juf, je beste vriend of je hockeytrainer wilt verrassen òf wellicht jezelf met een mooi vers wilt verwennen: bij deze dichters kun je terecht. Jij vertelt je verhaal en zij maken er poëzie van. Op zondag 17 juni vanaf 11.30 uur zitten de dichters, in samenwerking met De Verhalendames, klaar voor jouw verhaal. Iedereen vindt het leuk om iets speciaals en unieks te krijgen. Dat hoeft geen groots cadeau te zijn, ook een gedicht op maat zorgt voor een warm hart.

Van 10.00 tot 15.00 uur kun je genieten van ons heerlijke ontbijt. Be My Guest is gevestigd aan de Voorstraat 4 in Wijk aan Zee.

De Verwondering
Eetlokaal Be My Guest is in maart gestart met een nieuw zondagprogramma. Maandelijks kun je luisteren, kijken of meedenken met bijzondere gasten tijdens De Verwondering.

Over Be My Guest
Be My Guest is een eetlokaal waar iedereen met passie werkt, waar het elke dag anders is. Er is geen vaste kok, geen vast menu, geen routine. Hier maak je kennis met zeer uiteenlopende smaken en keukens van over de hele wereld. Meer informatie is te vinden op www.bemyguest.nl/menu

De Verhalendames
De Verhalendames is een initiatief van Daisy Bakker, Fransje Boot en Joni Zwart. Zij leerden elkaar kennen bij Young Art en zetten nu een traditie voort van literaire evenementen op onverwachte locaties. Onder het motto “mooie woorden vind je overal!” organiseren de dames informele ontmoetingen tussen schrijvers, dichters, vertellers en hun publiek. Wil je meer weten? Kijk dan op: www.verhalendames.nl.

Reacties