Gratis theaterposter uitzoeken bij Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

Op vrijdagmiddag 20 juli heeft iedereen de mogelijkheid om in de foyer van het Kennemer Theater gratis theaterposters uit te zoeken van voorstellingen van het afgelopen seizoen.

De posters van het afgelopen seizoen moeten plaats maken voor het nieuwe theaterseizoen en dat betekent dat er wordt uitgedeeld. Iedereen die een mooie herinnering wil aan zijn of haar favoriete voorstelling van het afgelopen theaterseizoen is welkom in het Kennemer Theater op vrijdagmiddag 20 juli tussen 16.00 en 17.00 uur. Leuk om bijvoorbeeld boven je bed te hangen of je boeken mee te kaften!

Alle posters worden in de foyer neergelegd en iedereen mag uitzoeken. De variatie in posters is net zo groot als de variatie in voorstellingen. Er zijn posters van cabaret (o.a. Veldhuis & Kemper, Jandino, Roué Verveer en Paulien Cornelisse), van jeugdvoorstellingen (o.a. Shock Thrillermusical, Welterusten, Kleine Beer en Ernst & Bobbie) en van concerten (o.a. 3JS en Dana Winner), maar ook voor liefhebbers van andere genres is er genoeg te kiezen. De posters hebben verschillende maten: van groot (A0) tot klein (A2). Wel geldt: op = op.

Reacties

Cookieinstellingen