Nu opgeven voor Beverwijk Uit de Kunst op 16 juni

Foto: Beverwijk Uit de Kunst 2017 door Isoo.nu

Stel je voor: Het hele culturele leven van Beverwijk op één plein… het gaat écht gebeuren! Kunstzinnige- en culturele organisaties kunnen zich vanaf nu opgeven voor presentatie op 6 podia om en rond het Kerkplein in Beverwijk

Ze zijn in het dagelijks leven misschien niet altijd even zichtbaar, maar Beverwijk telt toch maar mooi ruim honderd kunstzinnige- en culturele organisaties. Eens in de twee jaar wordt de sluier getrokken van al deze organisaties die het leven zo leuk en aangenaam maken.

Op 16 juni 2019 is het weer zover. Dan vindt op het Kerkplein de negende editie plaats van de manifestatie Beverwijk Uit de Kunst (BUK), die plaats biedt aan iedereen die deze stad een warm kloppend cultureel hart toedraagt.

Door BUK dit jaar in juni, in plaats van het gebruikelijke september plaats te laten vinden, sluit de organisatie aan bij de landelijke iktoon-campagne waarin heel Nederland in de maand juni aan de amateurkunst een podium biedt. Beverwijk kan en mag dan natuurlijk niet ontbreken.

De organisatie van BUK zorgt immers op 16 juni voor een ‘visionair en zinnenprikkelend’ decor en roept professionals, amateurs, verenigingen, welzijnsorganisaties, individuen en groepen, op om mee te doen. Op de pleinen en in de gebouwen rond de Grote Kerk zijn maar liefst zes podia waarop non-stop voorstellingen, optredens, performances en demonstraties te zien zijn. Het Kennemer Theater, de Grote Kerk en Café Camille stellen allemaal hun podia en ruimtes ter beschikking.

De inschrijving is begonnen
Organisaties en verenigingen, profs en amateurs, die zich willen presenteren tijdens Beverwijk Uit de Kunst kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Reacties