Beverwijkse zanger John Eeltink lanceert Amerikaanse hit als nieuwe single

De Beverwijkse zanger John Eeltink komt met een nieuwe single: “Ik zou wel willen vluchten met jou”. Het is een verwerking van “Kiss In The Night”, geschreven door Norbert Hammerschmidt, Charles Vincent Blackwell en Jack White.

In 1991 was dit een grote hit in Amerika in de uitvoering van Tony Christie. Later had ook David (Baywatch) Hasselhoff er een hit mee. Jaren geleden heeft E. Hoorneman een Nederlandse tekst gemaakt op Kiss In The Night en nu komt dus Beverwijker John Eeltink met dit nummer.

“Het gaat dus de wereld over”,  lacht John! John Eeltink, die in het dagelijks leven onderhoudsschilder is, heeft al jaren een goede klik met Joris van Dijk van Sonic Solutions uit Roosendaal. Deze kreeg de opdracht om dit liedje te maken en daar mag een accordeon en trompet niet bij ontbreken. “Ik ben erg blij met het resultaat”, meldt John.

Het is de 4e productie die de uit Beverwijk afkomstige entertainer heeft opgenomen bij Sonic Solutions. Na “Door jou ga ik leven” en “Hou nou toch op” en “D’r uit is D’r uit” hoopt hij nu te scoren met het nieuwe arrangement van “Ik zou wel willen vluchten met jou”

Ook hoopt John dat z’n naamsbekendheid hiermee nog meer gaat groeien. Hij is al redelijk bekend in Noord Holland en hij hoopt zijn grenzen te verleggen naar de rest van het land.

De clip is wederom opgenomen door Ger Oerlemans en samen met zijn vaste Producer en Plugger is dit een team waar hij erg tevreden over is.

“Ik zou wel willen vluchten met jou” is vanaf heden ook Te vinden op alle downloadportals

Reacties