Nog ruimte voor 73 aanvragen subsidie woningisolatie in Beverwijk

Foto: Omgevingsdienst IJmond

Energiebesparing, meer comfort en besparing op uw kosten – reden genoeg om uw woning te verduurzamen. Gaat u of heeft u uw woning voorzien van isolatie? Omgevingsdienst IJmond heeft nog beperkte subsidieplekken beschikbaar.

Nog ruimte voor aanvragen in Beverwijk, Heemskerk, Velsen en Uitgeest
Bij diverse gemeenten is er nog plek voor aanvragen. Zo is er in gemeente Beverwijk nog plek voor 73 aanvragen, in gemeente Heemskerk voor 38 aanvragen, in gemeente Velsen voor 37 aanvragen en in gemeente Uitgeest is nog plek voor 29 aanvragen.

Bundelen
Ook wanneer u eerder een aanvraag heeft ingediend maar niet in aanmerking kwam omdat uw investering lager was dan de ondergrens van € 1.500,-, krijgt u nog een mogelijkheid. Bundel uw aanvraag met die van uw buren of kennissen in de gemeente om de ondergrens te halen en alsnog van deze subsidie te profiteren.

Terugwerkende kracht
Heeft u uw woning al geïsoleerd, en was dit na 1 januari 2014? Dan komt u in aanmerking voor subsidie met terugwerkende kracht. Maar wees er snel bij, want ook de ruimte voor deze aanvragen is beperkt.

Verduurzamen
Wanneer een woningeigenaar kiest voor het verduurzamen van de woning vraagt dit veelal om investering. Om die reden stelden diverse gemeenten waaronder Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen en Bloemendaal, met ondersteuning van de provincie, subsidie beschikbaar voor dak-, vloer- en gevelisolatie en voor isolatieglas.

Voor meer informatie, voorwaarden en indienen van aanvragen kunt u terecht op www.wijwonenwijzer.nl en voor meer informatie over maatregelen kunt u terecht op www.duurzaambouwloket.nl.

Reacties