Gemeente Beverwijk organiseert mini-congres met ‘Beverwijker Wijsneus-quiz’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Meepraten over de toekomst van Beverwijk, dat is de bedoeling van het mini-congres dat de Gemeente Beverwijk organiseert op woensdagavond 28 juni a.s. in het Kennemer Theater.

Wat moet er gebeuren met het milieu. Hoe kijk je naar de veranderingen in de samenleving? Waar en op welke wijze willen we wonen en werken of besteden we onze vrije tijd? Hoe zie je het Meerplein het liefst? Zoals vroeger met water, met zorgwoningen of bedrijven? Of heb je andere ideeën?

Mini-congres
Op woensdagavond 28 juni kan iedereen meepraten en denken over de toekomst van Beverwijk en Wijk aan Zee in een mini-congres. Experts van buiten houden ons een spiegel voor. Zijn de trends en ontwikkelingen die inmiddels zijn opgehaald compleet? Welke ideeën hebben zij voor ons?

Tafelgesprekken, jong talent en ‘Wijsneus-quiz’
Het belooft een afwisselende inspirerende avond te worden. Tussen de tafelgesprekken door krijgt Beverwijks jong talent het podium. Zij vormen immers de toekomst! Maar ook kan men actief meedoen: door het stellen van vragen aan de sprekers en door mee te doen aan de ‘Beverwijker Wijsneus-quiz’ (neem vooral je smartphone mee). Iedereen is van harte welkom!

Aanmelden is verplicht
Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via www.beverwijk.nl/stadsvisie. Het aantal toegangsbewijzen is beperkt. Dus het advies is er snel bij te zijn.

Het mini-congres in het Kennemer Theater op woensdag 28 juni begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Reacties