Herinrichting Sint Odulfstraat in Wijk aan Zee maandag 16 oktober van start

Foto: Google Maps

Op maandag 16 oktober 2017 starten werkzaamheden in de Sint Odulfstraat in Wijk aan Zee. Het betreft de vervanging van de riolering en aansluitend een nieuwe inrichting en bestrating.

Aannemer Bos Infra uit Heemskerk voert het werk, dat begint aan de kant van de Voorstraat, uit. Tijdens de uitvoering is de Sint Odulfstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Sint Odulfuskerk en de woningen in de Sint Odulfstraat zijn wel bereikbaar voor voetgangers. Het werk is naar verwachting 15 december 2017 gereed.

Herinrichting Sint Odulfstraat
Samen met de bewoners is besloten hoe de Sint Odulfstraat opnieuw in te richten. Er is bijvoorbeeld gekozen voor gebakken klinkers. Op verzoek van de bewoners wordt de straat vanaf de Kerksteeg tot de Voorstraat afgesloten voor verkeer. Dit gebeurt met uitneembare palen. Alleen bewoners van de Sint Odulfstraat en hulpdiensten kunnen straks met gebruik van een sleutel de straat nog inrijden en parkeren.

Rijckert Aertszweg één dag afgesloten
In verband met het maken van een rioolaansluiting wordt de Rijckert Aertszweg ter hoogte van de Sint Odulfstraat één dag afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting geldt alleen overdag, van 7.00 tot 16.00 uur. Belanghebbenden worden van te voren geïnformeerd op welke dag dit is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen