Gratis zomeractiviteiten voor Beverwijkse jeugd

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Omdat veel kinderen dit jaar de zomervakantie thuis doorbrengen vanwege de coronacrisis heeft de gemeente Beverwijk besloten om extra activiteiten voor de jeugd te faciliteren.

Activiteiten Sportfondsenbad Beverwijk
Het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert in samenwerking met de SWB in de zomervakantie extra zwemactiviteiten voor Beverwijkse kinderen tot en met 12 jaar. Vanaf dinsdag 14 juli worden er vier weken op dinsdag en woensdagmiddag van 14.30 – 16.00 uur uitdagende zwemactiviteiten georganiseerd. De activiteiten bestaan onder andere uit survival, waterpolo, reddend zwemmen, duiken. De laatste week staat in het teken van fun- activiteiten. De activiteiten zijn gratis en worden betaald door de gemeente. Er is een maximum aantal kinderen dat kan deelnemen en aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur te bellen naar de SWB via telefoonnummer 0251 – 22 22 22. Meer informatie vindt u ook op de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl.

Extra Zomerspektakel
Ook de Stichting Welzijn Beverwijk geeft gehoor aan de oproep van de gemeente. Samen met het Centrum voor de Kunsten en het Kennemer Theater organiseren zij aan het einde van de zomervakantie een extra Zomerspektakel. Zodra er meer over de invulling van dit extra Zomerspektakel bekend is, kunt u dat vinden www.welzijnswb.nl.

Reacties