Tweede editie kickboksgala bij Cardio Fitness Beverwijk

Foto: Team Spirit Beverwijk

Op zondag 7 mei 2017 houdt Team Spirit Beverwijk de tweede editie van het eigen clubkampioenschap kickboksen.

De eerste editie van dit sportevenement vond plaats op 26 februari van dit jaar en werd een groot succes. Voor een uitverkochte zaal lieten de jeugdige kickboksers toen zien waartoe ze in staat zijn.

Deelnemers tussen 10 en 25 jaar
Ook voor deze tweede editie zijn de verwachtingen hooggespannen. Het evenement staat onder auspiciën van Sectie Ringcontactsporten FOG en is NOS-NSF erkend. Net als in de vorige editie zullen jeugdleden, nieuwelingen en vechters in de C- en B-klasse de sportieve strijd met elkaar aangaan. De leeftijden van de deelnemers variëren tussen 10 en 25 jaar.

Sportiviteit en goede sfeer centraal
De doelstelling van Cardio Fitness Beverwijk is om met het clubkampioenschap een laagdrempelig evenement op de kaart te zetten, waarbij gezelligheid en sportiviteit in een goede sfeer centraal staan. Dit maakt het voor ouders en grootouders van de deelnemers zeer de moeite waard om erbij te zijn en de verrichtingen van hun kroost te volgen. Om die reden is ook bewust gekozen voor een vriendelijke entreeprijs.

Jos van Belzen
Publiek is op 7 mei 2017 van harte welkom vanaf 13:30 uur. Om 14:30 uur start het wedstrijdprogramma. Er worden die middag 25 partijen gespeeld. In de hoofdpartij van deze middag zal alle aandacht weer uitgaan naar de uit IJmuiden afkomstige Jos van Belzen. Hij komt uit in de B-klasse en wist het in de eerste editie van het kickboksgala tijdens de hoofdpartij niet te winnen van Aslan Petronilla door een medische interventie. Nu wordt door het publiek inmiddels reikhalzend uitgekeken naar zijn verschijning in de ring tijdens deze tweede editie. Dit keer is Rogerio Andrade van Team Soares uit Rotterdam zijn opponent.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 10,00 (kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,00 per kaart). Aan de deur zijn de kaarten op de dag zelf voor € 15,00 (kinderen tot en met 12 jaar betalen dan € 7,50 per kaart) verkrijgbaar.

De eerste editie van het clubkampioenschap Team Spirit Beverwijk werd gehouden op 26 februari jl. Hiervan maakte 251tv onderstaande reportage:

Reacties