251tv donderdag 20 juli live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Foto: 251tv

Loop je volgende week mee met de Vierdaagse van Nijmegen? Dan kom je op de Zevenheuvelenweg ongetwijfeld de vrijwilligers van 251tv tegen.

Op donderdag 20 juli, de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, staan de vrijwilligers van de Heemskerkse tv-zender langs de route om opnamen te maken van ’s werelds grootste meerdaagse wandelevenement. Daarbij richt 251tv zich vooral op de deelnemers uit de IJmond, die hopelijk ‘veel te vertellen hebben’.

Kortom: Kom jij uit de IJmond en heb jij een bijzonder verhaal, een mijlpaal te melden (hoeveel keer al meegelopen?), ben je de jongste, de oudste, de kleinste, de grootste, de gekst verkleedde, heb je de meeste blaren van iedereen op je voeten of wil je van de gelegenheid gebruik maken om juist nu je grote liefde ten huwelijk te vragen? Dit is je kans! De microfoons van 251tv staan wagenwijd voor je open!

De vrijwilligers van 251tv staan met camper en tent op de Zevenheuvelenweg bij boerderij-camping Nederrijkswald. (Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH Berg en Dal). Ontlopen kun je ze niet, want ze stropen met bijna 10 man het deelnemersveld af. Daarnaast zorgen ze ook voor een lekker sfeertje op het parcours met gezellige en opzwepende wandelmuziek.

De opnamen die 251tv deze dag maakt zijn in het weekend van 22 en 23 juli terug te zien op zowel 251tv als op Beverwijk-, Heemskerk- en Velsen.Nieuws.nl