Tata – Kids of Steel Football clinic bij Telstar

Foto: Tata Steel

Op de grasmat waar ‘De Witte Leeuwen’ tijdens competitieduels vechten voor een plek in het linkerrijtje van de Jupiler League, werkten de kinderen aan hun balvaardigheid. Dat gebeurde onder begeleiding van de spelers van Telstar, die de nodige technische tips gaven.

Na afloop was er natuurlijk ook de gelegenheid om een handtekening te scoren en een selfie te maken met de spelers of de Witte Leeuw mascotte. Tijdens de clinic werd ook ingegaan op hoe je kunt werken aan een gezonde levensstijl, inclusief tips voor gezonde voeding. Alle kinderen kregen aan het einde van de middag een kaartje voor de wedstrijd Telstar – Achilles ’29 op vrijdag 23 oktober.

Future Generations
Tata Steel werkt samen met Telstar aan het promoten van een gezonde levensstijl onder jongeren in de IJmond regio. Dat is een van de speerpunten van het community programma van Tata Steel, dat als thema “Future Generations” heeft. Daar maakt ook de Tata – Kids of Steel Run in Heemskerk deel van uit, een onder kinderen populair onderdeel van de Marquetteloop.

Reacties