Kinderen schrijven nieuw Sinterklaaslied

Foto: HEMA

Kinderen schrijven Sinterklaasliedjes voor de HEMA Sintersongwriters-wedstrijd en maken kans om hun liedje op te mogen nemen in een echte geluidsstudio.

Met de aankomst van de Goedheiligman in Nederland zijn we weer helemaal terug in het ‘ouderwetse’ Sinterklaassfeertje, inclusief al die oude en bekende Sinterklaasliedjes. Maar daar mogen ook best een paar nieuwe liedjes bij komen. Om die reden heeft HEMA de sintersongwriter-wedstrijd uitgeschreven.

Nog twee dagen
HEMA daagt kinderen uit Noord-Holland uit om een nieuw Sinterklaaslied te maken. Tot donderdag 19 november kunnen de kinderen via sintersongwriter.hema.nl hun eigen gemaakte liedje insturen. De tien leukste Sintersongs neemt HEMA op in een echte geluidsstudio. De liedjes zijn dan vanaf 3 december te beluisteren op Spotify.

Donderdag 19 november worden die tien leukste inzendingen bekendgemaakt. Overigens mogen ook nadat de winnaars bekend zijn gemaakt nog liedjes worden ingezonden, want iedere week wordt er nog een extra weekprijs uitgereikt.

Feest voor kinderen
Een woordvoerder van HEMA zegt over de actie: “Over het Sinterklaasfeest wordt heel veel gezegd en geschreven. Wij willen het graag gewoon weer terugbrengen naar waar het wezenlijk om te doen is: een feest voor kinderen. En wat is er leuker dan samen muziek maken? Daarom roepen we alle kinderen uit Noord-Holland op om samen, solo, met een gitaar of alleen je stem zich uit te leven. Veel plezier!”

Reacties