BaakBelevenis Kinderboerderij de Baak in teken van Kerstgedachte

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagmiddag 16 december staat de ‘BaakBelevenis’ van 13:30 tot  16:00 uur helemaal in het teken van Kerstmis.

BaakBelevenissen vinden eens per maand plaats op woensdagmiddag. Gedurende deze BaakBelevenissen kunnen kinderen van alles leren over dieren en de natuur. Dit gebeurt middels spannende speurtochten, leuke knutselopdrachten of een interessante informatie over een ieders lievelingsdier?

Woensdag 16 december worden de kinderen uitgenodigd voor een speciaal kerstprogramma, waarbij ze mee kunnen doen aan de levende kerststal, bijvoorbeeld verkleed als engel! Ook kunnen ze pindaslingers rijgen, kerstballen versieren of een kerststukjes maken. Voor € 0,50 is er ook warme chocolademelk met kerstkrans verkrijgbaar.

Kerstgedachte
Tijdens het kerstprogramma vraagt De Baak ook aandacht voor de kerstgedachte. Daarom worden alle inkomsten van die middag gedoneerd aan Oxfam Novib. Door bijvoorbeeld een kip te schenken aan ontwikkelingslanden, worden mensen die het goed kunnen gebruiken, geholpen. Een kip zorgt namelijk voor eieren, kuikens en vlees. Naast de inkomsten van bijvoorbeeld de chocolademelk, hopen we ook dat ouders een vrijwillige bijdrage willen doneren voor Oxfam Novib.

Volg De Baak op Facebook
Volg NME De Baak op Facebook voor de komende activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie neemt u contact op met [email protected] of 0251-263841.

Reacties