Boksclinic StreetRuleZ plus voor jongeren van 14 jaar en ouder

Foto: 251tv

Sinds 15 maart organiseert De Evenementenmakelaar elke dinsdag een (kick)boksclinic voor jongeren van 14 jaar en ouder.

Naast de Panna KO Academie en Cruyff jongeren voetbal, is dit een nieuw initiatief om jongeren op een positieve manier een ontmoetingsplek te bieden.

Josemir Poulino
De trainingen staan onder leiding van Josemir Poulino. En dat op zich is al heel bijzonder, want Poulino werd enkele maanden geleden Benelux kampioen in het middengewicht. Bovendien worden de trainingen bijgestaan door jongerencoaches van De Evenementenmakelaar en Stichting Welzijn Beverwijk.

Jouw mindset is het krachtigste middel wat je bezit!
Poulino’s filosofie is: “Heb je jezelf voor de gek gehouden dat je dingen niet kunt? Prachtig. Dat is onzin. Jouw mindset is namelijk het krachtigste middel wat je bezit. Alles begint in je geest. Uit eigen ervaring weet ik dat hoe slecht een situatie ook zijn of voelen, je met geloof en drive dromen realiseert. Door out of the box te denken, bereik je jouw doel.” (www.poulino.com) Deze filosofie sluit perfect aan bij de visie van StreetRuleZ.

kickboxen banner

Locatie
De locatie is de “oude” sportschool De Lange (Wijk aan Duinerweg 173). Starttijd 19.00 uur tot 20.00 uur. Omdat de sportschool niet meer in gebruik is, is de ingang aan de achterkant bij de Antillenstraat. De kosten voor 10 lessen bedragen slechts €20,00 voor een eigen bitje en gebruik materialen.

De clinic wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk.

Voor deze unieke mogelijkheid om bokslessen te krijgen van een Europese topper is beperkte deelname mogelijk! Heb je interesse? Meld je dus snel aan via: Robin Welp, [email protected]  tel. 06-46014265

Hierbij de reportage die 251tv maakte bij de boksclinic van 5 april jl, waarbij ook wethouder Jeugdzaken van gemeente Beverwijk, Cecilia van Weel, aanwezig was.

Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTube, Facebook, Twitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).

Reacties