Bommetjes springen en gratis zwemmen voor papa’s

Foto: Sportfondsenbad

Op Vaderdag, zondag 19 juni, hebben alle vaders die met hun kinderen komen zwemmen gratis toegang in het Sportfondsenbad. En écht stoere vaders mogen dan ook nog meedoen met de wedstrijd ‘bommetje springen’.

Gratis voor vaders
Het Beverwijkse Sportfondsenbad zet zijn deuren op Vaderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur  wagenwijd open, vooral voor vaders die met hun kinderen komen zwemmen, want die mogen deze dag  gratis naar binnen.

Bommetje
Daarbij mag vader zich ook nog eens van zijn beste kant laten zien gedurende de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond” die op deze ochtend wordt  georganiseerd. Aan deze wedstrijd kan iedereen met een A-diploma gratis meedoen (afgezien van de entreeprijs voor het zwembad)

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie is een mooie prijs.

De wedstrijd ‘bommetje springen’ duurt van 10.00 tot 11.00 uur. Om 11.30 uur is de huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en… de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders! Iedereen kan zich aanmelden! Inschrijven voor de wedstrijd kan bij de receptie of via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden, kan ook.

Hieronder een reportage die mediapartner 251tv vorig jaar maakte op 21 juni bij de voorronde van het NK Bommetje in Sportfondsenbad Beverwijk

Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTube, Facebook, Twitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).

Reacties