Zomerspektakel gaat de buurt in!

Foto: Pixabay

Net als voorgaande jaren organiseert Stichting Welzijn ook dit jaar gedurende de zomervakantie weer een ‘zomerspektakel’. Deze zomer gaat SWB elke woensdag de buurt in met steeds een nieuwe activiteit.

Voor de maand juli staat de volgende activiteiten op het programma:

  • Woensdag 20 juli ‘creatief in de Prinsentuin’
    In de Prinsentuin is deze middag van 13.00 – 15.00 uur een creatieve activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De middag gaan de kinderen speksteen bewerken, een kunstwerk maken met Angela Delsasso, en nog meer. De Prinsentuin ligt aan de Beatrixlaan in Beverwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Woensdag 27 juli ‘gamedag’ in Buurthuis Wijk aan Duin
    Gamen in het buurthuis van 13.00 – 21.30 uur. Van 13.00u tot 18.00u mag iedereen meedoen die teminste 10 jaar oud is. Vanaf 18.00u moeten de deelnemers tenminste 16 jaar oud zijn. De kosten voor entree/deelname bedragen € 2,00.
    Wat je de gamedag kunt verwachten? Er valt van alles te doen, zo kun je op zombies schieten met The house of the dead zoals in de ouderwetse Arcade hallen of een potje Smashen met je vrienden op de Wii u. Maar je kan ook lekker gaan dansen op Just dance met Kinect. Ook is er een complete karaoke hoek. Er staan spelcomputers vanaf de playstation 1 tot de playstation 4, xbox, xbox 360, en de nes tot de WiiU.
    Voor een niet te hoog bedrag kan er ook wat te eten en te drinken gekocht worden.

Buurthuis wijk aan Duin is te vinden op de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected]

Reacties