Spetterend plezier voor kinderen in Beverwijks Sportfondsenbad

Foto: Sportfondsenbad Beverwijk - FB

Na het succes van de Kindermiddagen die voorgaande jaren georganiseerd zijn, wordt vanmiddag, zondag 9 oktober, wederom een spetterend spelfestijn georganiseerd in het Beverwijkse zwembad.

De middag is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar, begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment binnen komen en zelf bepalen aan welke spelletjes ze mee willen doen.

Zo kunnen kinderen met de speciale Aquaroller , een attractie waarmee je over het water kunt lopen. meedoen.  Ook is er spijkerbroek hangen, een mattenrace of ver springen van de duikplank. Tevens is voor de allerkleinste kinderen het instructiebad geopend om samen met hun ouders te genieten van het spelmateriaal in het extra warme water.

Kinderen die (nog) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn € 4,00 (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk).

Reacties