Kabouterspeurtocht op Kinderboerderij De Baak

Foto: NME

Sprookjesachtig en educatief vertier  in de herfstvakantie woensdagmiddag 19 oktober. Dan zijn alle kinderen van harte welkom op Kinderboerderij de Baak in Beverwijk om mee te doen aan de kabouterspeurtocht.

Tijdens de educatieve speurtocht door park Westerhout staan kabouters centraal. Zoek uit waar ze wonen, volg de opdrachtbordjes en ga op zoek naar paddenstoelen. Rode bordjes met kaboutermutsjes erop wijzen je de weg.

Meedoen
De kabouterspeurtocht begint om13.30 uur en duurt tot uiterlijk 15.30 uur. Het is de bedoeling dat de kinderen worden begeleid door bijvoorbeeld een (groot)ouder. Verder is het aan te raden dat de kinderen kleding dragen kleding die tegen een stootje kan. Deelname aan de speurtocht is gratis. Wel kan er een kaboutermuts worden aangeschaft voor 1 euro. De route is niet goed begaanbaar voor rolstoelen en kinderwagens.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties