4 tegen 4 voetbaltoernooi Waterwijk Broekpolder

Foto: Evenementenmakelaar

Op dinsdag 27 december organiseert het sport en spel wijkproject StreetRuleZ Beverwijk in samenwerking met Beverwijkse jongeren het jaarlijkse ‘4 tegen 4’ voetbal toernooi in sporthal Waterwijk.

Er wordt gestreden in 3 categorieën: t/m 8 jaar, t/m 10 jaar en t/m 12 jaar en volgens de ‘4 tegen 4’ spelregels van de KNVB,, dus met 4 veldspelers en zonder keeper. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 uur en 14. 00 uur in de Waterwijk sporthal aan de Pieter Cheeuwenlaan Beverwijk (Broekpolder).

Voetballen, boogschieten, lasergamen en springkussen
Naast voetbal zijn er diverse andere activiteiten waaraan deelnemers, maar ook andere bezoekers kunnen deelnemen. Zo kan iedereen Panna voetbal spelen, boogschieten en lasergamen (onder leiding van de Vuurlinie) Ook is er een springkussen. Voor de ouders en bezoekers wordt er een koffiecorner ingericht.

Inschrijven voor het toernooi kan als team bestaande uit minimaal 4 en maximaal 6 personen via [email protected]. Deelname is kosteloos. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door gemeente Beverwijk. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met De Evenementenmakelaar, Robin Welp 0646014265.

Reacties