Theatervoorstelling “Als ik later groot ben”

Foto: Kindertheater 'De Toverknol"

Kindertheater “De Toverknol” komt op woensdag 4 januari met de theatervoorstelling “Als ik later groot ben” naar Wijkcentrum Citadel in Heemskerk.

Floortje weet het niet meer…. Iedereen vraagt ineens wat ze wil worden als ze later groot is! Hoe moet je dat weten als je tien jaar bent? En toch gaat Floortje nadenken… Floortje gaat op onderzoek uit en ontmoet ‘bijzondere’ personen zoals het kerstelfje Coca, de voetballer, Jan de brandweerman en een ballerina… Ontdekt Floortje wat ze later wil worden?

Tijd en prijs
De theatervoorstelling is voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en begint om 16.00 uur. Een toegangskaartje kost € 1,00 (max. 4 kaartjes per persoon). Kinderen onder de 4 jaar onder begeleiding van een volwassene (begeleiders kopen ook een kaartje). De kaartjes zijn te koop bij Primera op het Gildenplein in Broekpolder. Het is niet mogelijk om kaartjes te reserveren.

De theatervoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het buurtteam Broekpolder vanuit het Buurtbudget Heemskerk, Welschap Welzijn en Stichting Welzijn Beverwijk. Voor meer informatie kunt u mailen met Lara Hoog Elders van Stichting Welzijn Beverwijk, [email protected].

Adres: Wijkcentrum Citadel, Steenhouwerskwartier 27 te Heemskerk.

Reacties

Cookieinstellingen