Kinderboerderij de Baak viert 10e verjaardag

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagmiddag 21 juni is het feest op kinderboerderij De Baak! Deze middag vieren wordt het tienjarig bestaan gevierd, en dat gaat gepaard met allerlei feestelijke activiteiten.

Om 13.30 uur wordt het startschot voor de festiviteiten gegevens door wethouder Dorenbos van gemeente Beverwijk. Vervolgens is er dan tot 17.00 uur van alles te doen.

Zo kun de kinderen een voorstelling bijwonen, hun gezicht laten schminken, hun eigen tasje maken, een ritje maken in een echte paardenkar en even genieten op het springkussen. Ook aan een traktatie is gedacht. Voor iedereen is er een strippenkaart beschikbaar met daarop alle activiteiten. Kortom, het belooft een gezellige middag te worden. Iedereen is welkom en deelname is gratis. Vervoer
In verband met de beperkte parkeermogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om op de fiets te komen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties