Baakbelevenis op strand Wijk aan Zee

Foto: NME Beverwijk

Woensdagmiddag 23 augustus van 13.00-16.00 uur organiseert NME Beverwijk de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd op het strand, zoals vissen naar het leven in de zee, wordt er van alles geleerd over afval en recycling, staat er een strandspeurtocht op het programma en worden er mooie wenskaarten gemaakt.

Activiteiten
Om 13.30 uur en om 14.30 uur wordt met een groot sleepnet gezocht naar het leven in zee, De jeugd kan helpen om te vissen naar zeesterren, vissen en garnalen.

Verder is de organisatie “TrashureHunt” aanwezig om de jeugd alles te leren over afval en schatten. Ook wordt er een strandspeurtocht gedaan doen en worden er wenskaarten gemaakt. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUST.  Deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt deze middag te vervallen. Volg Facebook voor de laatste berichtgeving hierover.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties