Spinnen zoeken bij Kinderboerderij de Baak

Foto: Pixabay

Woensdagmiddag 20 september organiseert NME Beverwijk een themamiddag rondom spinnen op Kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Activiteiten
De herfst is in aantocht en op woensdag 20 september zal de middag daarom in het teken staan van spinnen. Er is twee keer een wandeling door het bos bij Park Westerhout en in de educatieruimte kunnen de kinderen meedoen aan diverse activiteiten die te maken hebben met het thema spinnen.

Wandeling
De eerste wandeling is van 14.00 tot 15.00 uur en de tweede wandeling is van 15.00-16.00 uur. Per wandeling kunnen er maximaal 15 kinderen mee. Deelname is gratis maar reserveren vooraf is gewenst (onder vermelding van naam en telefoonnummer) via [email protected] De wandeling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het adres van Kinderboerderij de Baak is Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected] Volg Kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties