Pianoleerling Beverwijks CvdK in halve finale compositiewedstrijd

Ina Maria Tudor, pianoleerling van Ronald vd Veen van het Centrum voor de Kunsten in Beverwijk, is serieus in de race voor een finaleplaats in Utrecht Tivoli Vredenburg van de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble op zondag 17 december.

Compositiewedstrijd
“Niets mooier dan je eigen muziek verzinnen en die uitvoeren met topmuzikanten! Er zijn nauwelijks regels, alles mag en alles kan zolang je het maar zelf verzonnen hebt”.
Dat zijn de voorwaarden waaraan deelnemers aan de compositiewedstrijd van het NBE moeten voldoen. Een van die deelnemers is de 12-jarige Ina Maria Tudor, die met haar compositie “A love without an ending”  hoge ogen gooit.

Liefdesverhaal dat nooit eindigt
Ina over haar compositie: “Het thema is romantiek. Mijn stukje vertelt een liefdesverhaal dat nooit eindigt. Dit hoor je terug aan de hand van bepaalde loopjes die steeds herhaald worden in het liedje”.

Halve finale
Inmiddels Ina doorgedrongen tot de Halve Finale, en gezien het aantal stemmen op internet lijkt ze goed op weg voor een finaleplaats op zondag 17 december in Utrecht Tivoli Vredenburg.

Uiteindelijk wordt in de finale bepaald welke (maximaal) vier deelnemers hun stuk mogen uitvoeren gedurende het Nieuwjaarsconcert van het NBE in het Concertgebouw in Amsterdam dat op 1 januari 2018  door BNNVARA uitgezonden op tv!

Stem hier op Ina Tudor
Belangrijk is dat er zoveel mogelijk mensen via internet stemmen op Ina. Dat kan door te klikken op deze link https://nbe.nl/componeren/?componistenid=9121&componist=Ina+Maria+Tudor

Reacties