Van kip en koe tot pannenkoek op Kinderboerderij De Baak

Foto: Pixabay

Op 28 februari gaan de medewerkers van Kinderboerderij de Baak en NME Beverwijk/Heemskerk met de kinderen pannenkoeken maken, maar niet voordat ze ook hebben ervaren waar producten vandaan komen, die daarvoor nodig zijn.

Zo is behalve ei en melk is voor een pannenkoek ook meel nodig. De kinderen gaan de producten verzamelen en leren gelijk waar deze vandaan komen. Als alles is verzameld, is het natuurlijk tijd om eigen pannenkoekjes te maken én te eten. Eet smakelijk!

Aanmelden
De middag is opgedeeld in twee rondes. De eerste ronde is van 13.30 tot 14.30 uur, de tweede ronde is van 15.00 tot 16.00 uur. In totaal zijn er 50 plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis! Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]

Reacties