Inschrijving Tata – Kids of Steel® Run geopend

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf vandaag is de inschrijving van start gegaan voor de Tata – Kids of Steel® Run, het jeugdonderdeel van de inmiddels 37e editie van de Tata Steel Marquetteloop.

De Tata – Kids of Steel® Run is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar. Hardloopervaring is geen vereiste. Het evenement is erop gericht om kinderen in een ontspannen sfeer een sportieve ervaring te bieden. Ouders mogen meelopen met hun kinderen.

De hardloopwedstrijd maakt onderdeel uit van de 37e editie van de Tata Steel Marquetteloop. Kinderen kunnen uitkomen over de afstanden 1300 en 3300 meter.

Tata – Kids of Steel® is een initiatief van het staalbedrijf om kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl. Beweging, sport en aandacht voor gezonde voeding staan daarin centraal.

Programma Tata – Kids of Steel® Run:

  • 10.15 uur:           1.300 meter voor kinderen tot en met 7 jaar
  • 10.45 uur:           1.300 meter voor kinderen tot en met 12 jaar
  • 11.05 uur:           3.300 meter voor kinderen tot en met 15 jaar

De Tata – Kids of Steel® Run start op de Jonkheer Geverslaan. Inschrijven kan via voorinschrijving (zie website: http://www.avdem.nl/marquetteloop) of op de dag zelf (tot 15 minuten voor de start) in De Waterakkers. Op Facebook (@TataSteelMarquetteloop) is meer informatie over het evenement te vinden, evenals hardlooptips.

Reacties