Bommetjes springen en gratis zwemmen voor papa’s

Foto: Sportfondsenbad

Op Vaderdag, zondag 17 juni, hebben alle vaders die met hun kinderen komen zwemmen gratis toegang in het Sportfondsenbad. En écht stoere vaders mogen dan ook nog meedoen met de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond”.

Op Vaderdag mogen vaders, die met hun kinderen komen zwemmen, van 09.00 – 12.00 uur gratis zwemmen. Tevens wordt er van 10.00 – 11.00 uur een wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond” georganiseerd. Aan deze wedstrijd kan iedereen met een A-diploma meedoen en afgezien van de entreeprijs voor het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie is natuurlijk een mooie prijs en om 10.30 uur is de huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders, maar ook voor jongens en meisjes en stoere moeders, dus daag elkaar uit en doe mee.

Inschrijven voor de wedstrijd kan bij de receptie of via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden, kan natuurlijk ook.

Hieronder een reportage die mediapartner RTV IJmond in 2015 jaar maakte gedurende een voorronde van het NK Bommetje in Sportfondsenbad Beverwijk

Reacties