Voetbaltoernooi Broekpolder brengt ruim 100 jeugdige voetballertjes op de been

Foto: Evenementenmakelaar

Op de dag dat de ‘groten’ van de voetbalwereld hun strijd streden om het wereldkampioenschap kende de Broekpolder zijn eigen kampioenschap: het Voetbaltoernooi Broekpolder.

Een strijd met niet één winnaar, maar met allemaal winnaars, waarvan er één na afloop de sportiviteitsprijs in ontvangst mocht nemen.

Met deelname van 17 teams met in totaal 100 deelnemende kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, kan de organisatie (in handen van de Evenementenmakelaar) tevreden terugkijken op het jeugdvoetbaltoernooi dat traditioneel wordt gehouden aansluitend op het Broekpolder Zomerfestival.De ruim 100 deelnemende kinderen hoefden het ook niet zonder publiek te doen, want even zoveel ouders stonden aan de kant om de voetballertjes met aanmoedigingen op te stuwen tot grote voetbalhoogte.

Anders dan bij het WK, waar Frankrijk er met de FIFA Wereldbeker vandoor ging ten kost van Kroatië kende het Voetbaltoernooi Broekpolder geen toernooiwinnaar, en daarmee dus ook geen verliezers. De enige belangrijke trofee die te verdienen viel was de sportiviteitsprijs, die uiteindelijk in ontvangst genomen mocht worden door twee teams in de leeftijd van 7 en 8 jaar oud, 3D United en Real 3D.Daarmee eindigde het Voetbaltoernooi Broekpolder 2018 wat, gezien alle blije gezichten na afloop, ongetwijfeld in 2019 weer een vervolg zal krijgen.

Hieronder een serie foto’s, gemaakt door De Evenementenmakelaar:

Reacties