Vissen, recyclen, speuren en sieraden maken op strand Wijk aan Zee

Foto: NME

Op woensdagmiddag 29 augustus organiseert NME Beverwijk de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ga mee vissen naar het leven in de zee, leer over afval en recycling, doe de strandspeurtocht of maak mooie sieraden van natuurlijke materialen.

Activiteiten
Om 12.15 uur en om 14.00 uur gaan we met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee, zoals zeesterren, vissen en garnalen. De kinderen kunnen een strandspeurtocht doen en een mooi sieraard maken van natuurlijke materialen. Ook besteden we aandacht aan de plastic soep. We maken er een gezellige jeugdmiddag van. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUST. De strandopgang naar De KUST is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt deze middag te vervallen. Volg Facebook voor de laatste informatie.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties