The Composters,  eigen repertoire tot Paul Anka en André Hazes

Foto:

Het jaarlijks terugkerende en altijd zeer succesvolle Jutterspad in Wijk aan Zee is in aantocht. Op zondag 15 juni begint het ‘festival’ om 13.00 uur en duurt de hele middag. De traditie is bekend: een rondje muzikaal jutten bij gasvrije Wijk aan Zeeërs thuis, in huis of in de tuin.

De band The Composters neemt voor de derde keer deel aan het zomerse evenement. Het optreden vindt plaats in de tuin van de familie Van Oostenbrugge aan de Burgemeester Rothestraat 65.

Frans ter Horst, gitarist en manager bij The Composters heeft als drijfveer publiek vermaken:Ik speel inmiddels al weer 11 jaar in deze band en het blijft leuk om met de ‘jongens’ muziek te spelen en hiermee anderen te vermaken’

De ‘stem’ van de band heet Simon Weel. In het dagelijks leven werkzaam voor het Nova Collega in Beverwijk. Simon: ‘Het plezier om samen muziek te maken is heel belangrijk voor mij’ Frans en Simon met muzikanten Bob Rigbers (saxofoon), Stef van Buuren (bas), Wil van Dijk (drums) brengen muziek uit de jaren ’60 tot nu. Met name met de ‘oude hits’ en rock and roll-nummers hebben zij al veertien jaar veel succes. De techniek en het geluid zijn in handen van Andy Rekveld.

Het Jutterspad is gratis toegankelijk.

Meer over het Jutterspad op www.wijkaanzee.org