Zondag 6 juli, picknicken en cultuur snuiven bij Marquette

Foto:

Theater, kleinkunst en muziek gecombineerd met activiteiten voor jong en oud staan garant voor een heerlijke middag. Zet het nu alvast in je agenda en kom natuurlijk cultureel picknicken op zondag 6 juli 2014 op het mooie landgoed Marquette in Heemskerk.

Terwijl het met vrienden en familie genieten is van alle optredens, verrassende acts en informatiekraampjes, kunnen de kinderen knutselen, waterspelletjes doen, geschminkt worden of hun lef tonen op de klimmuur. Neem de picknickspullen mee of geniet van een lekker hapje of drankje van lokale en regionale specialiteiten. Maanden van voorbereidingen komen op 6 juli 2014 samen in een bruisende combinatie van muziek, dans, theater, water en natuur.

Het is inmiddels traditie geworden dat op de eerste zondagmiddag van juli het Zomerfestival Marquette op landgoed Marquette plaatsvindt. De vele vaste bezoekers weten dat dit een garantie is voor een middag vol vertier waar jong, oud en alles daartussen zich vermaken. Stichting Zomerpodium Heemskerk heeft ook dit jaar weer gezorgd voor een fantastische programmering op het gebied van theater, dans en muziek, PWN zorgt als beheerder van het landgoed voor een natuurlijk aanbod en NH Hoteles Marquette stelt net als voorgaande jaren de kasteeltuin open voor de veelzijdigheid aan artiesten. De partijen bundelen ook dit jaar weer krachten voor dit gratis toegankelijke festival.

Kijk voor meer informatie en het programma op:
http://www.zomerpodiumheemskerk.nl/2014.html 

Veel plezier!

Reacties