Afspraken uit agenda gummen, zondag a.s. SundayFair!

Foto:

Theater, bruisende live muziek, en zien hoe bakker Leek een aardbeienslof maakt, zo lang als de WIjkertoren hoog is? Zondag van 12.00 tot 17.00 uur vormen ruim 80 kramen een echte familie markt met verrassende evenementen. Bovendien zijn zondag op iedere laatste zondag van de maand alle winkels open.

Tijdens deze zomereditie van de SundayFair speciale aandacht voor de aardbei zondag. Zo danst bijvoorbeeld een gigantische grote poppenman van vier meter samen met de aardbeienkoningin om kwart voor één over de Breestraat. De aardbeienkoningin beweegt zich gracieus op een aardbei van het formaat van een flinke bastketballer van twee meter lang! Het is een indrukwekkend gezicht hoe dit paar swingend en acrobatisch dansend het publiek prikkelt om mee te swingen.

Creativiteit is het wat de standhouders drijft, want men biedt bij de vele gezellige marktkraampjes uiteenlopende producten op het gebied van interieur, mode, sieraden, accessoires, betaalbare kunst die veelal eigenwerk  en handarbeid zijn. 

Al met al kan een echte ‘aardbei’ deze SundayFair niet aan zich voorbij laten gaan.

Tot zondag op de Breestraat!