Circus Herman Renz brengt circustop naar H’kerk

HEEMSKERK – Edele paarden, adembenemende luchtacrobatiek, doldwaze clownerie, koorddans en spektakel van messenwerpers! Het komt allemaal samen in de fonkelnieuwe show van Nederlands Nationaal Circus Herman Renz. MIRACLES is een kleurrijk, vlot circusspektakel met een groot live orkest en internationale topartiesten. Van 7 t/m 9 juli gasteert het 70-man tellende gezelschap aan de Johannes Poststraat. De shows vinden plaats in een prachtige nieuwe tent!

Het circus Herman Renz wil bewijzen dat goed circus verwondert.’ Dat zegt directeur Milko Steyvers. Hij is opgetogen over de nieuwste productie van het Nederlands Nationaal Circus, dat met een geheel nieuw tentencomplex van Italiaanse makelij op reis is.

lioexky8b3tu5r1s4nf51opv1

‘De goede mix tussen disciplines maakt onze nieuwe show Miracles verrassend’, verklaart Steyvers. ‘Afwisselend, verrassend en hopelijk boven de verwachting van het hooggeëerd publiek. Of het nou de acrobaten van Trio Bokafi zijn die de meest ingewikkelde sprongen door de lucht maken nadat zij elkaar hebben gekatapulteerd, of de unieke papegaaienact van Dan Laurentiu waarbij Ara’s en zonparkieten rakelings boven het publiek vliegen, of de adembenemende act van het Duo Exxtrem dat vanaf 13 meter hoogte in een bassin met 5000 liter water duikt; elk verwonderen zij het publiek met circuskunst.‘

n52w6jpqhlg00fpubpzt4cem4

Heemskerk kan zijn borst nat maken met bijvoorbeeld de Portugese Lester Sisters; zij presenteren een unieke voetjonglage, of het Duo Chanty dat gewapend met kruisboog en werpmessen voor ongekend spektakel in de piste zorgt.  De 2,5 uur durende show wordt omlijst door ons geweldige orkest en opnieuw is er veel aandacht aan de uitgekiende lichtshow besteed.’

sroge7rlrirdk9fph4fo4ooox

Een ieder uit de IJmond met ruimte in de agenda mag deze show van MIRACLES niet missen, Het is een verrassende circusshow en geschikt voor jong en oud.

Wanneer: Maandag 7 juli t/m woensdag 9 juli                                                          
Waar: Johannes Poststraat                                                     
Speeltijden:
– MAANDAG 7 juli 20.00 uur
– DINSDAG 8 juli 16.30 uur & 20.00 uur 
– WOENSDAG 9 juli 14.00 uur                                             

Prijzen: Kinderen t/m 12 jaar & 65+ | € 12 – € 20 – € 25 – € 30
Volwassenen | € 17 – € 25 – € 30 – € 35

Reserveren: Kaarten zijn op 3 manieren te bestellen. Online via www.hermanrenz.nl Telefonisch via reserveerlijn 0909-5030060 (0,45 p.m.) tijdens kantooruren. Circuskassa op speeldagen: 11.00 -17.00 uur en van 19.00 – 20.15 uur.

Op de website vind u uitgebreide informatie: www.hermanrenz.nl