Tuinders zetten schoffel klaar voor open dag

Genieten van het vakmanschap van echte tuinders uit onze regio, sfeer proeven met muziek van de Wico’s op de achtergrond  én een steentje bijdragen aan het goede doel?  In de tuinen van VTV Wijkeroog zetten de tuinders de poorten open naar de totaal 260 volkstuintjes, op het tuinderspark in Velsen-Noord. Deze jaarlijkse happening laat zien dat tuinieren in deze regio, net als de gezelligheid, op een hoog niveau staat!

De tuinders in Velsen-Noord delen graag hun passie met bezoekers en stellen hun tuin open voor bezoek op zondag 13 juli tussen 10.00 en 17.00.  De toegang voor alle tuinen is gratis. Een unieke gelegenheid om onder het genot van een een stukje vis en een drankje eens echt even wat anders te beleven, als een zondag op het strand of een wandeling in het bos. Wellicht een mooie gelegenheid om de kids bekend te maken met het telen van groente en fruit. Als dit ze nog niet over de streep kan trekken, vertel ze dan dat meedoen aan de loterij mooie prijzen kan opleveren! Dan steunt u samen met de vereniging meteen ook de Zonnebloem, want daar gaat een groot gedeelte van de opbrengst naar toe.

ppyazitvj2i5em8jsdydbz70v

Ook deze goed gemutste tuinders, zetten hun tuinhekje open!

Open dag 13 juli 2014 tussen 10.00 en 17.00
– Loterij met leuke prijzen, opbrengst gaat naar de Zonnebloem
– Diverse kraampjes zoals gebakken vis, oliebollen, bloemschikken, zelfgemaakte kaarten
– Op het podium de zingende Wico’s
– Tuinen bezichtigen

zs81ql5s76go7jztqoncwnrek

Mart Rozenmeyer nodigt u, uit naam van alle tuinders, van harte uit om op zondag 13 juli, het liefste op de pedalen, de tuinen  en gezelligheid te komen proeven bij VTV Wijkeroog.

VTV  (volkstuinen vereniging)  Wijkeroog
Wijkermeerweg 5
Velsen-Noord

Voor meer informatie: www.vtvwijkeroog.nl 

Met dank aan: E. Rodenburg