BaakBelevenis op het strand van Wijk aan Zee!

Foto:

Op woensdag 30 juli staat de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee op het programma! Van 12.00 uur tot 15.30 uur gaan we op zoek naar het leven in zee. Kom vissen met het lange sleepnet of garnalennet en maak daarna de mooiste sieraden van je eigen strandvondsten!

Deze middag komen allerlei activiteiten aanbod op het strand van Wijk aan Zee. Zoals met een groot sleepnet op zoek naar het leven op de bodem van de zee. Misschien vangen we wel vissen, zeesterren of zelfs een pieterman! Ook kun je met een garnalennet vissen naar garnalen.  Van strandvondsten kun je je eigen sieraden maken of meedoen aan de verschillende waterspelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

De activiteiten worden deze middag georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUSt, deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt de activiteit te vervallen. 

Volg NME De Baak op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving.