Jaarlijkse open dag Telstar op 2 augustus

Foto:

De jaarlijkse open dag bij Telstar is elk jaar weer een feest! Dit keer staat de opendag geprikt op zaterdag 2 augustus in het Tata Steel stadion vanaf 11.00 uur. De open dag staat ook dit jaar weer bol van leuke activiteiten!

Om 11.00 uur zal er afgetrapt worden met diverse activiteiten rondom het stadion. Zo zal er een speciaal kidsplein worden ingericht met daarop allemaal activiteiten en kan iedereen een hapje en een drankje vinden op het gezellig ingerichte horeca plein waar de hele dag voor muziek gezorgd zal worden. Buiten het stadion heeft u de mogelijkheid de nieuwe shirts aan te schaffen, maar ook kleding die door de selectie gedragen is zal tegen stuntprijzen worden verkocht of neem een kijkje in de officiële spelersbus van Telstar via Jan de Wit. Om 11.30 uur kunnen de kinderen actief deelnemen aan de clinic die de Telstar vrouwen zullen verzorgen op het hoofdveld. Om 13.00 uur zal Leo Driessen de selectie van trainer Michel Vonk presenteren op het hoofdveld. Aansluitend aan de presentatie neemt Telstar het om 14.00 uur op tegen Eredivisionist Excelsior. Rondom de wedstrijd vinden diverse activiteiten plaats. De Telstar vrouwen zullen in de rust worden gepresenteerd en na afloop van de wedstrijd zijn de Telstar mannen beschikbaar voor foto’s en handtekeningen en zullen de kidsclub leden samen met de spelers ballonen oplaten op het veld. Dit is jouw kans om de Witte Leeuwen het hemd van het lijf te vragen!

De toegang tot deze gehele dag is gratis voor iedereen.

Programma:
11.00 uur: Start open dag
11.30 uur: Clinic Telstar vrouwen hoofdveld
12.00 uur: Presentatie nieuwe uitshirt
13.00 uur: Presentatie Telstar mannen onder leiding van Leo Driessen
14.00 uur: Telstar – Excelsior
14.45 uur: Presentatie Telstar vrouwen
15.45 uur: Einde Telstar – Excelsior
15.45 uur: Handtekeningensessie langs de rand van het veld
16.15 uur: Ballonnen oplaten kidsclub
17.00 uur: Einde open dag

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.